PROGRAMMA

AGENDA

PROGRAMMA
DAG TOT DAG

OVER ONS

WIE ZIJN WIJ

Afrovibes organiseert culturele uitwisseling tussen Nederland, landen in het Afrikaanse continent en de Afrikaanse diaspora in Europa. In een jaarlijks festival toont Afrovibes werk van hedendaagse Afrikaanse makers / kunstenaars die artistiek vorm geven aan actuele eigentijdse vragen vanuit een Afrikaans perspectief en daar een eigenzinnige visie op hebben. Hun artistieke inzichten kunnen ons mogelijk nieuwe perspectieven geven. Over wie we zijn, wat we willen zijn, waarom we handelen zoals we handelen en hoe we met elkaar zijn verbonden. Dit vormt voor ons een uitgangspunt in onze programmering. Elk festival editie belichten we een specifieke regio in Afrika.

In een artists in residence programma verbinden we Afrikaanse en Nederlandse makers om in een internationale setting nieuw werk te maken en te presenteren.  Afrovibes brengt grote namen van Afrikaanse makers maar ook opkomend talent met potentie de grote namen van morgen te worden.

De stichting Afrovibes is in 1999 opgericht door de Zuid-Afrikaanse musicus en artiest Vuyo Raymond Matinyana (1969-2001).

 

Bestuur stichting Afro Vibes: Pim Deul, Bob Meijs, Simone Zeefuik, Jade Melody Schiff
Artistiek leider: Jay Pather
Programmeur/curator Nederland: Marjorie Boston
Programmeur fringe/context programma: Neshon Venetiaan
Zakelijk leider: Wijnand Hollander
PR & communicatie: Daniëlle Hielckert
Social Media: Ivana Zakova
Productie: Charlotte van der Meer
Technisch team: Vincent Romijn
Ontwerp/design: Cathal McKee
Webmaster: Johnny Kist

Stichting Afro Vibes
Bezoekadres: Tussen de Bogen 66
1013 JB Amsterdam
Website: https://www.afrovibes.nl
RSIN / Fiscaal nummer: 8096.26.068
KvK nummer 34111727